Verkenning festivalterrein Boulevard

Zoals hieronder in de foto’s te zien heb ik onderzoek gedaan naar het festivalterrein van Boulevard en wat nu de beste plek was voor onze installatie. Omdat Boulevard geen vast terrein heeft heb ik me laten informeren bij de infobalie van het Theater aan de Parade. Daar vertelde men mij dat het festival over heel de binnenstad is verspreidt. Men kon niet met zekerheid zeggen waar alle losse standjes en artiesten zouden staan maar de wat meer geconcentreerde plekken wisten ze wel. 

 

Een van deze plekken is de Parade. Hier komen voornamelijk allerlei eet- en drinktentjes te staan en ook wat (minder bekende) theatergezelschappen. De Parade is ook de enige plek van het festival waar je geen intree voor hoeft te betalen. 

 

Naast de Parade zijn er ook nog plekken zoals het marktplein, De Verkadefabriek en het W2 Poppodium waar het festival gehouden wordt. Verder zullen er in verschillende straten standjes en artiesten staan. Aan de balie kon men niet met zekerheid vertellen welke straten dit waren maar men dacht bijvoorbeeld de Vughterstraat en rond de Binnendiezen. 

 

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s